Noua echipă la conducerea Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR) 1În cadrul unei adunări generale extraordinare, Dumitru Blaga a fost ales ca noul președinte al Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR). Blaga va conduce organizația timp de patru ani, având în spate o echipă solidă formată din patru vicepreședinți.

 

Președintele ales va fi sprijinit îndeaproape de 4 vicepreședinți: Viorel Crețu, administrator și director general la Nord Arin, Sorin Sălăgean, director general la MONTANA Câmpeni, Elena Birtoc, administrator și director general la CAREL Woodworks, și Adrian Pupeză, director general la BRADUL Măneciu.

Membrii APMR au fost de acord și cu modificarea statutului asociației, care prevede că vicepreședinții APMR se pot roti la conducerea asociației, la un interval pe care îl stabilesc de comun acord, în ședința Consiliului Director.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Biroul de la București va fi coordonat de Nadina Nedelea Rus, care a fost numită de Dumitru Blaga și agreată de Consiliul Director în funcția de director executiv al APMR.

Noul Consiliu Director al APMR a fost ales în urma votului online al membrilor. Cei 19 reprezentanți ai companiilor care și-au asumat să reprezinte interesele industriei românești de mobilă, în următorii 4 ani, au fost votați de majoritatea membrilor APMR, noul Consiliu Director cumulând 84% de voturi pentru, din opțiunile exprimate.

Echipa nouă va trebui să înfrunte problemele cu care se confruntă industria mobilei din România; recent, aproape o mie de angajați din piață și-au pierdut locurile de muncă din cauza scăderii vânzărilor de mobilă.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii