Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

“OMS dorește să ne impună pandemiile și să decidă medicamentele pentru tratarea lor” Expertă în epidemiologie: “Dacă tratatul său este aprobat, toate țările vor fi obligate să-l aplice. Vom avea o dictatură sanitară, cu posibilitatea de a lansa vaccinuri pe piață fără teste.”

Dr. Meryl Nass, fostă membră a Mit, cunoscută pentru dezvăluirea epidemiei de antrax cauzată de războiul biologic, a avertizat cu privire la pericolele tratatului pandemiei OMS. Tratatul ar putea permite OMS să impună legi restrictive și să justifice cenzura și propaganda în numele sănătății publice. Nass a subliniat ca modificarea articolului 43, paragraful 4, care ar permite OMS să interzică anumite medicamente sau măsuri în timpul unei pandemii, standardizând tratamentele pentru toți pacienții și eliminând teste pentru toate vaccinurile. Nass  mai avertizează că lipsa de putere de veto și lipsa transparenței fac OMS cel mai periculos organism internațional.

USR Salaj

Negocierile pentru Romania sunt gestionate direct de Comisia Europeană, deși ar trebui să fie altfel din punct de vedere constituțional. Nass critică și modelul “One Health”, susținând că este un mod de a pune sănătatea, schimbările climatice și altele sub autoritatea OMS, fără dovezi că ar aduce vreun avantaj.

În ceea ce privește comunicarea, modificările propuse ar include cenzura informațiilor considerate false sau nesigure despre amenințările la adresa sănătății publice desemnate de OMS. Nass compară aceasta cu Digital Service Act al UE, sugerând că fac parte dintr-un plan global de privare a puterii statelor naționale în care sunt implicate entități precum G20, UE, Banca Mondială, ONU și SUA.

Îngrijorările doctorului Nass se extind și asupra modificărilor care impun supravegherea agenților patogeni pandemici, inclusiv construirea și partajarea de laboratoare de secvențiere și mostre cu OMS, sporind riscul proliferării armelor biologice. Consideră acest lucru o amenințare la adresa securității și o posibila încălcare a rezoluției 1.540 a Consiliului de Securitate și a Convenției asupra armelor biologice din 1972.”

În acest context, trebuie să reamintim că Estonia și Slovacia au respins tratatul pandemic propus de această organizație care poartă in mod fraudulos numele de “Organizația Mondială a Sănătății”.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii