Ziarul online mainstream Evz.ro a preluat și publicat un sondaj INSCOP în care, conform titlului, se prezintă politicieni preferați de români. Totuși, trebuie subliniat că titlul abordează subiectul popularității, iar popularitatea nu implică neapărat și o preferință electorală – în sensul că persoana este cunoscută, dar asta nu înseamnă automat că va fi și votată.

Observăm în presa românească, agitată de ofițeri de “informații” (nu știm dacă este cazul lui Ionel Sclavone), o direcționare a atenției publicului către figuri precum Geoană, denumit “prostanac” conform citatului lui Iliescu, secretarul general adjunct al NATO, și Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al Parchetului European.

Este important să remarcăm că acești politicieni nu au fost aleși pentru aceste poziții în virtutea slujirii intereselor poporului. În perioada în care “prostanacul” era secretar adjunct al NATO, România a fost în pericol să fie implicată în conflictul din Ucraina, provocat de interesele americane fără scrupule, conduse de anumiți anticreștini. Dacă Iliescu l-a numit pe Geoană “prostanac”, putem fi siguri că aceasta reflectă cu adevarat realitatea în cazul său. După ce am avut un mut la Cotroceni, nu ar trebui să alegem și un “prostanac”, deoarece am risca serios să vedem România dispărând ca stat.

În ceea ce o privește pe Kovesi, trebuie să reamintim că, cu mult înainte de activarea DNA-ului în privința “jafului de un miliard” atribuit lui Florin Cîțu, în complicitate cu liberalii care l-au susținut și promovat, nu doar de unul singur, ci și împreună cu membri ai USR care acum se plâng la “mamica” Ursula, au trecut doi ani de la prima plângere depusă la Parchetul European de către jurnalistul Adrian Onciu (vezi aici), cu privire la achizițiile dubioase de “vaccinuri”. Aici, chiar șefa Comisiei Europene este principalul acuzat, iar până acum Koveshi nu a întreprins absolut nimic.

Nu ne-ar surprinde dacă Kovesi ar ancheta procurorii DNA care au îndrăznit să cerceteze modul în care a fost jefuit banul public de către liberali și usr-iști aflați în acel moment la putere. Asa că stați foarte atenți la informațiile furnizate de această presă mainstream și la toate aceste sondaje, concepute doar pentru a manipula votul în perspectiva alegerilor de anul viitor, care sunt extrem de importante. În 2024, se va desfășura o bătălie acerbă între forțele globaliste și cele suveraniste, iar ei vor încerca să vă prezinte pe acești globaliști ca “iubitori de țară” la fiecare sondaj inventat până când vă vor obține votul.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii