Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Buletinul de Timișoara a dezvăluit marți că administrația PNL de la CJ Timiș a fost luată prin surprindere de zăpezile anunțate de o săptămână, care au căzut în ultimele ore, deși cantitățile de precipitații nu au fost semnificative. Drumul județean dintre Centura Timișoara și Aeroport a rămas nepregătit pentru deszăpezire, iar situația a fost similară și pe drumul județean 682 Periam – Saravale.

USR Salaj

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, a dezvăluit că Poliția Timiș a amendat Consiliul Județean Timiș cu suma de 15.000 de lei pentru lipsa lucrărilor de deszăpezire în zona menționată. Tronsonul vizat cuprinde mai multe localități, iar deficiențele au fost semnalate în comunele Lovrin, Pesac, Variaș și în alte localități.

Surprinzător, licitația pentru deszăpezirea zonei 1, organizată anul trecut, a fost câștigată de firma DCM. Acest fapt a ridicat semne de întrebare în contextul conexiunilor politice, deoarece DCM aparține tatălui consilierei personale a șefului CJ Timiș, Alin Nica, și este socrul deputatului PNL Timiș, Cosmin Șandru. De asemenea, Cosmin Șandru a fost trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupție și își așteaptă sentința.

Situația descrisa in Buleetinul de Tmișoara aduce în atenție posibilele și veșnicile conflicte de interese și chestiuni etice, ce indică necesitatea unei transparențe sporite la atribuirea contractelor publice și gestionarea situațiilor de urgență.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii