Propunerea legislativă a REPER-ULUI lui Ciolos pentru decontarea avorturilor de către bugetul de stat în anumite situații a fost prezentată recent. Aceasta prevede ca din bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate să se acopere costurile pentru întreruperea voluntară a sarcinii în următoarele trei situații: 1) dacă sarcina a survenit în urma unui viol și există o plângere penală înregistrată, 2) dacă persoana care solicită avortul are sub 18 ani și 3) dacă persoana respectivă nu are venituri sau beneficiază de asistență socială conform legii.

Propunerea ar urma să modifice Legile privind reforma în domeniul sănătății și drepturile pacienților. În plus, prin aceasta propunere “progresiștii” lui Ciolos vor sa interzică refuzul acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului public de sănătate, în situaţia în care medicul în cauză efectuează procedura solicitată de pacient în unităţile medicale din sistemul de sănătate privat, cu excepţia situaţiei în care acesta nu dispune în unităţile medicale din sistemul de sănătate public de resursele necesare pentru a efectua procedura solicitată. Cu alte cuvinte să se facă totul pe banii statului, adică ai noștri, nu printr-un program in care persona sa nu fie incurajata să folosească avortul pe post de contracepție.

“Reperul” lui Ciolos vrea și cenzură organizațiilor pro viață și a discuțiile online despre efectele reale ale avortului asupra femeii și copilului.

Propunerea va interzice transmiterea “unor indicaţii nefondate din punct de vedere ştiinţific cu privire la caracteristicile sau consecinţele medicale ale unui avort, prin orice mijloace, inclusiv online, cu scopul de a induce în eroare şi a descuraja întreruperea cursului unei sarcini”. Practic inițiatorii deputați de la REPER, partidul lui Dacian Cioloș, respectiv Oana-Alexandra Cambera și Andrei-Răzvan Lupu, plus o neafiliata Simina-Geanina-Daniela Tulbure, vor ca activitatea organizațiilor pro-viață să fie cenzurată, ori de la cenzura acestor organizatii până la cenzura bisericilor și a persoanelor care propovăduiesc și susțin viața e doar un pas. La un moment dat chiar și acele persoane care au avortat și care ar dori să-le avertizeze și pe celelate despre efectele reale ale avortului asupra femeii și copilului ar putea intra sub incidența acestei propuneri de lege, care vine chiar in luna Martie, lună declarată de mai multe biserici creștine “Luna pentru viață”.

The Guardian a publicat un eseu în care laudă o avortista Leah Torres, care a declarat într-o ocazie că taie coardele vocale ale copiilor nenăscuți “astfel încât să nu există realmente nicio oportunitate” pentru ei de a “țipa”. In timp ce acesta nebuna si-a pierdut licența, 50% dintre femeile de 30 de ani nu au copii astăzi. Dacă nu abandonăm liberalismul și veninul său feminist și mai ales pe acești “progesiști” autohtoni destinul pe care îl va întâmpina România este cel al extincției.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii