Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

EMA (Agenția Europeană a Medicamentelor) a dezvăluit în cele din urmă adevărul despre vaccinul anti-COVID: nu previne transmiterea virusului. Acest lucru ridică întrebări cruciale cu privire la modul în care si in Romania au fost impuse certificatele verzi si carantinarile in lipsa vaccinari impuse de “specialistul” Arafat si “militianul” Bode. Sa ne amintim cum acesta din urmă, acum șef de campanie la PNL pentru alegerile de anul viitor, amenința românii care veneau în țară nevaccinați sau fără test PCR de sărbători cu dosar penal dacă nu respectau decizia lor arbitrara de carantinare.

Revelații Șocante: Agenția Europeană a Medicamentelor confirmă că vaccinurile anti-COVID nu împiedicau transmiterea virusului 1

USR Salaj

Acum vedem cum Europa a știut inca de la început că vaccinul nu garanta imunitatea, dar a continuat să difuzeze o altă poveste, exact asa cum se făcea și în țara noastră, pe baza de “au spus specialiștii”, fără să se precizeze cine erau acești specialiști.

Pe data de 4 octombrie, De Graaff și alți eurodeputați au trimis o lungă scrisoare către EMA, solicitând suspendarea imediată a autorizațiilor pentru vaccinurile Pfizer și Moderna, acordate în grabă la sfârșitul anului 2020. În scrisoare, EMA certifică lipsa de eficacitate în ceea ce privește prevenirea transmiterii: “Vaccinurile împotriva COVID-19 nu au fost autorizate pentru a preveni transmiterea. Informațiile referitoare la produs afirmă în mod clar că vaccinurile sunt destinate imunizării active pentru prevenirea COVID-19”.

Consecințele acestor informații eronate au fost grave pentru toti europeni si implicit pentru romanii: obligații de vaccinare, restricții ale libertăților și presiuni asupra cetățenilor. Europarlamentarul De Graaff a denunțat această descoperire ca fiind o “lipsă gravă de responsabilitate” din partea EMA și a guvernelor implicate. A subliniat că, în ciuda cunoașterii acestor informații, guvernele au continuat să exercite presiuni pentru utilizarea vaccinului, încălcând astfel drepturile fundamentale ale cetățenilor.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii