Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

În ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului Zalău (Sălaj) din 25 ianuarie, consilierul local Alin Guler a adus în atenție o situație penibilă: lipsa utilităților în blocurile ANL recent recepționate. Cum a fost posibilă o astfel de situație și cine este responsabil pentru această situație?

Viceprimarul Teodor Bălăjel a argumentat că Primăria avea obligația de a furniza utilități până la branșamentul blocului și că acestea sunt disponibile. La rândul său primarul Ionel Ciunt a intervenit în discuție, afirmând că, deși Primăria nu are direct atribuții în furnizarea de utilități, se va implica activ până când se vor realiza contractele necesare pentru asigurarea acestora. Cu toate acestea situație lasă loc de întrebări cu privire la modul de coordonare și comunicarea dintre diferitele părți implicate în procesul de recepție a blocurilor.

USR Salaj

De aceea repetăm întrebarea, cum a fost posibil ca această problemă să nu fie identificată și rezolvată în fazele anterioare de recepție a blocurilor, înainte de publicarea în scop elctoral, pardon informativ a fotografiilor pe pagina de Facebook a Primăriei, când viceprimarul și primarul dă oamenilor cheile la locuințele fără utilități?

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii