Sălăj – Partidul REPER trage un semnal de alarmă cu privire la infestarea cu ambrozie în orașul Zalău

0

Partidul REPER din Sălaj a luat atitudine într-o postare recentă pe o platformă de socializare, aducând în atenție problemele generate de infestarea cu ambrozie în zona orașului Zalău.

Printr-un apel direct către Primăria Zalău, partidul a subliniat că întreaga zonă cuprinsă între bulevardul de la magazinul Penny și magazinul Unicarm se confruntă acum cu o infestare gravă de ambrozie. In postăre se subliniază preocuparea față de răspândirea buruienilor periculoase în mai multe zone din Zalău, ca urmare a unei întrețineri deficitare.

Ambrozia este o plantă cunoscută pentru cauzele severe de alergii pe care le poate provoca. Într-un demers de creștere a nivelului de conștientizare, partidul a accentuat faptul că legislația impune eliminarea acestei plante. Totuși, rezolvarea acestei probleme necesită o intervenție bine coordonată și rapidă.

În sprijinul rezidenților afectați, partidul a încurajat locuitorii să ofere informații despre zonele afectate prin intermediul aplicației oficiale a Primăriei Zalău. În plus, pentru a face o reclamație cu privire la terenurile neîngrijite în proprietate privată, locuitorii sunt îndemnați să acceseze platforma oficială a Primăriei Zalău prin intermediul link-ului următor: https://www.zalausj.ro/portal/zalau/zalau.nsf/i2.html.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii