Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Luni, 27 noiembrie a.c., polițiștii din Zalău au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, suspectat de săvârșirea a patru infracțiuni de furt și furt calificat. Ancheta dezvăluie că acesta ar fi sustras aparatură electrică, jante auto și generatoare de curent în valoare de peste 18.000 de lei în perioada aprilie – noiembrie a.c.

USR Salaj

După administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului în cauză pe 27 noiembrie a.c., descoperind și recuperând aproximativ 60% din bunurile furate, printre care un generator de curent, un flex și mai multe jante auto.

Astăzi, 28 noiembrie a.c., tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar un judecător a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, confirmând astfel propunerea procurorului.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, beneficiind de sprijinul Serviciului Criminalistic și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Pe tot parcursul procesului penal, se respectă drepturile și garanțiile procesuale ale persoanei bănuite, precum și prezumția de nevinovăție.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii