Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Începând cu acest an, Sport Club Municipal Zalău a inaugurat o nouă secție dedicată tenisului de masă pentru fete, acoperind atât nivelul de începători, cât și pe cel avansat.

USR Salaj

Antrenamentele sunt planificate și desfășurate în sala de tenis de masă de la Stadionul Municipal și sunt oferite gratuit. Pentru a se asigura că participantele beneficiază de instruire adecvată, conducerea secției a atras doi antrenori cu experiență vastă în domeniu: Victor Puie și Augustin Mureșan, profesioniști desăvârșiți cu zeci de ani de activitate în acest sport.

Programul de antrenament este structurat pe grupe de vârstă, oferind o abordare adaptată nevoilor fiecărui nivel de competență:

  • Luni – Joi, începători, 6-8 ani, 16.30 – 18.30
  • Luni – Joi, avansați, 18.30 – 20.30
  • Vineri – 14.00 – 18.00

Înscrierile pentru această secție dinamică sunt deschise, iar doritoarele se pot înscrie prin contactarea unuia dintre cei doi antrenori. Perioada de înscriere este în desfășurare pe tot parcursul programului de antrenament, oferind oportunitatea tuturor tinerelor pasionate de tenisul de masă să se alăture acestei inițiative sportive.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii