Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Duminica seară, în jurul orei 20:42, un apel de urgență a fost recepționat la dispeceratul ISU Sălaj, semnalând izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Cuceu.

Forțele de intervenție, constituite dintr-o mașină de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță și mașina medicului de urgență, au început deplasarea la ora 20:44, ajungând la locul solicitării în doar 9 minute.

USR Salaj

Pe lângă operațiunile intense de stingere a incendiului, o echipă specializată de căutare-salvare a fost mobilizată, având în vedere informațiile conform cărora persoanele se aflau în interiorul casei.

În ciuda eforturilor susținute ale pompierilor și a personalului medical, au fost descoperiti doi minori, în vârstă de 9 și 12 ani, care aveau arsuri grave pe 80% din suprafața corporală. Din nefericire, aceștia nu au supraviețuit tragediei.

Încă nu sunt cunoscute cu exactitate cauzele incendiului; potrivit primelor declarații, pare că focul a izbucnit din cauza materialelor inflamabile aflate în zona aragazului.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii