Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Cu scuza “prevenirii răspândirii virusului Covid-19” Inspectoratul de Politie Salaj a anuntat continuarea “activităţilor” cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul “stării de alertă”, cu toate ca declararea pandemiei, cel putin la noi in tara, nu are baza legala.

E mai usor pentru politisti sa legitimeze si sa dea in stang si in dreapta amenzi, decat sa cerceteze daca ordinile superiorilor lor au baza legala, dar mai ales stiintifica. Conform IPJ Salaj in ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, poliţiştii au legitimat 634 de persoane, fiind verificate 63 mijloace de transport persoane și 66 societăți comerciale. Pentru “abaterile constatate”, polițiștii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, toate pentru nepurtarea măștii de protecție. Invitam pe cei la care au fost aplicate aceste sanctiuni sa le conteste in instanta si sa ceara judecatorului, ca Politia sa faca dovada ca mastile in circulatie sunt conforme, dar mai ales cum demonstreaza ei ca acestea ar fi eficiente.

USR Salaj

Ceea ce ne bucura cel mai mult este ca, in ce priveste linia telefonică TELVERDE “nicio abatere” a fost sesizată in luna noiembrie, semn ca multi nu au uitat ani de glorie ai comunismului cand populatia era incurajata sa-si tradeze vecini regimului.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii