Batalia pentru drepturile fundamentale ale europenilor a trecut la un alt nivel. Cel mai vocal aparator din cadrul parlamentului de la Bruxelles, europarlamentarul salajean Cristian Terhes, pe data de 14 decembrie 2021 a fost sanctionat de catre presedintele Parlamentului European, David Sassoli, cu taierea a 7 zile de diurna pentru ca nu a prezentat “Certificatul Verde” la intrarea in institutie, adica “marul otravit” al democratiei.

Nu o sa ne ocupam de aceasta taiere, care este clar dovada instaurarii unei dictaturi sub pretextul pandemiei, ci o sa ne ocupam de partidul din care vine italianul David Sassoli. Cand te gandesti la Italia nu e totul pizza, mandolina si macaroane, mai are si niste probleme grave si ideologii mostenite din timpul celui de al doilea razboi mondial. Politica italiana este extrem de polarizata, mai ales ca acolo (nu ca la noi ) distinctia dintre stanga si dreapta este foarte clara. In momentul de fata in peninsula, dreapta e reprezentata de Lega, Fratelli d’Italia si Forza Italia, de cealalta parte se afla Partidul Democratic, M5S, Italia Viva, etc.

Sassoli a fost ales pe liste Partidului Democratic, dar in ciuda denumiri de “democratic” acest partid nu este altceva decat emanatia Partidului Comunist Italian. Acel partid care a aplicat litera cu litera invataturile filosofului si politicului italian Antonio Gramisci si anume de a ocupa toate posturile de conducere in scoli, instituti si magistratura. Totul s-a facut cu fondurile sovietice obiectivul fiind acela de a pune in aplicare si doctrina lui Yuri Andropov, presedinte al KGB (1967-1982) si anume aceea de a impune hegemonia si suprematia ideolgiei comuniste asupra Europei Occidentale. Evident mai intai trebuia sa cada fosta URSS si regimurile din tarile excomuniste, pentru ca mai apoi prin tot felul de tratate si iluzii sa se treaca la transformarea vechi Uniunii Europene, intr-o alta uniune mult similar cu cea care a fost URSS-ul.

Dupa ce ocupat orice spatiu institutional, incepand cu justitia si terminand cu educatia, infiltrand presa si cultura Partidul Comunist Italian si a luat fata de “Democratic”. Din 1988 si pana in prezent acest partid are in albumul sa de familie: coruptie, delapidare, deturnarea licitatilor publice, favoruri catre Mafie, violenta sexuala, scandaluri si coruptie in sanatate, coruptie la concursurile de angajare, pile, etc. totul foarte bine documentat in cartea jurnalistei Francesca Totolo “La Morale Sinistra”.

Este acel partid care in Italia a pervertit tot, care a dus la o degradare continua si la un faliment totala al societatii italiene. Un partid care uraste romanii si tot ce este crestinesc, un partid care nu are scruple in a folosi pe romanii in politica lor de a impinge dincolo de orice limita emigrarea necontrolata, doar pentru a da de lucru cooperativelor controlate de acesta, fie ele agricole sau adaposturi pentru cei care-si cauta norocul prin Cizma. Un partid “democratic” care are legatura directa cu celalat partid comunist, cel american, pardon Partidul Democratic american controlat de multinationale si banci, mereu in cautare de razboaie.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.