Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Europarlamentarul Cristian Terheș acuză de vânzare și trădare a intereselor naționale pe PSD, PNL, Iohannis, Ciolacu și Predoiu pentru condițiile rușinoase ale intrării parțiale a României în Schengen

Nu uitați ziua de 31 decembrie 2023, ziua când PNL și PSD au vândut interesul României!

Conform unei postare pe facebook, Terhes acuză pe acești indivizi că ar fi convenit la anumite condiții în schimbul intrării parțiale a României în Zona Schengen, deviind de la termenii stabiliți în tratatul de aderare a României și Bulgariei la UE: Acceptarea condițiilor defavorabile pentru intrarea parțială a României în Schengen, în ciuda îndeplinirii condițiilor pentru intrarea completă încă din 2011; aprobarea întăririi controalelor la granița dintre România și Bulgaria și România și Ungaria, în contradicție cu scopul zonei Schengen; angajarea de a accepta în 3 zile din Austria migranți din Afganistan și Siria în baza regulamentului Dublin, chiar dacă acești migranți nu tranzitează România; permiterea consultanților străini, inclusiv din Austria, să supravegheze punctele de frontieră din România; amânarea discuției privind posibila ridicare a controalelor la frontiere până în 2024, condiționată de succesul unor măsuri și angajamente variate, cu criterii vagi și supuse interpretării.

USR Salaj

Terheș mai acuză acești politicieni că trădează interesele României și că lasă țara la toanele politicienilor austrieci.

Cu alte cuvinte, acești trădători au predat efectiv România capriciilor politicienilor austrieci, condițiile acceptate fiind atât de elastice încât oricând Austria va putea spune că situația migrației la ei nu s-a îmbunătățit “suficient” ca noi să putem intra în Schengen și terestru.
Iohannis este un leneș nenorocit, iar Ciolacu, un om fără anvergură externă, este depășit de greutatea funcției în ceea ce privește atribuțiile externe.
Capul trădării aici este Cătălin Predoiu. Asupra lui voi reveni într-o postare separată.
România avea acum toate astrele aliniate pentru a intra în Schengen integral, adică terestru, maritim și cu aeroporturile. Da, Austria a făcut veto, dar la fel putea să facă România și să blocheze întreaga UE. Am spus asta din 2022 că trebuie făcut.
Austria s-a bătut pentru interesul ei. Problema nu e la austrieci, ci la trădătorii care încă mai sunt în fruntea României și vând interesul țării.
Nu uitați ziua de 31 decembrie 2023, ziua când PNL și PSD au vândut interesul României!” a scris Terheș care a facut urmatorul apel catre românii: “Ajutați-ne prin vot în 2024 să schimbăm această clasă politică trădătoare și impotentă, incapabilă să se lupte pentru interesul României”.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii