Astazi, 27 octombrie 2021, cei doi senatori de Salaj Cristian Viasu (USR) si Irina Elisabeta Kovacs (UDMR), din punctul nostru de vedere, au actionat contrar art. 69 alin. 1 din Constituție care prevede ca acestia sa fie in serviciul poporului și nu a intereselor de partid. Au actionat contrar juramantului pe care l-au depus la inceputul mandatului de a respecta Constitutia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor.

In Senatul Romaniei, cu complicitatea PNL-ului, USR-ului si a UDMR-ului  a intrat la vot cu scuza pandemiei, una dintre cele mai rusinoase si periculose propuneri legislative L454/2021 initiate de “lucidul” fost premier Florin Citu , cea pentru introducerea obligativitatii prezentarii la locul de munca a certificatul digital privind COVID-19, pentru care cei doi senatori din Salaj, in ciuda unor petitii pe care le-au primit de la cetateni, au votat “pentru”.

In acest moment in Romania, din cauza unui guvern de criminali si a unui presedinte inconstient, care la inceput de isterie pandemica declara ca e vorba de o “simpla gripa”, ca mai apoi sa declare ca a oprit pandemia, multe persoane s-au infectat cu Covid si nefiind tratate la timp au murit. Asta pentru ca de cand romanii au fost trimisi la cules de sparanghel si pana la congresul PNL, nimeni din clasa politica nu s-a preocupat sa aprovizioneze tara cu medicamente aprobate de catre Agentia Europeana a Medicamentului folosite in tarile vecine si in cele occidentale, pentru a impiedica aglomerarea spitalelor, dar mai ales incendierea lor din cauza “lucrului bine facut”.

Atat in tara cat si in strainate, asistam cu stupefactie cum guvernele conduse din umbra de o organizatie privata (denumita pompos “mondiala” a “sanatatii”) si de companiile farmaceutice, ne forteaza sa ne vaccinam cu produse de care nu cunoastem efectele pe termen lung, fara sa-si asume responsabilitatea acestora si cum ne erodeaza drepturi fundamentale, precum cel la munca prin impunerea unui instrument de control digital. Acest instrument nu are nici o justificare din punct de vedere sanitar, aspect deja dovedit in statele in care a fost folosit pentru santajarea populatie pentru a se vaccina. Nu impedica nici contaminarea vaccinatilor si nici pe vaccinati sa-i contamineze pe altii in ciuda doselor primite. Din contra da o falsa senzatie de siguranta, iar nu degeaba in televiziunile care au promovat cu nerusinare “imunizarea” pe langa certificatul digital sau la conferințele de presă a guvernele care l-au impus se cer teste la intrare, aceleasi teste cu care oamenii au fost impinsi sa accepte cele mai absurde restrangeri de drepturi pe timp de pace.

Cine vrea sa se vaccineze si este convins ca acest vaccin il va proteja nu are decat sa o faca, este un drept al fiecaruia, dar nu si o obligatie a tuturor.  In nici un caz vaccinarea nu trebuie sa se faca prin santajarea si conditionarea persoanelor, pentru ca in acest caz nu mai putem vobi de un consens liber si informat. Tot asa cine declara ca dreptul la munca in raport cu cel la viata nu este pe acelasi nivel, inseamna ca nu intelege ca fara posibilitatea de lucra si de a te intretine fara sa furi si sa astepti cu mana intinsa, nu poti sa ai o viata.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Potrivit art. 53 alin 2 din Constituție restrangerea unui drept nu poate niciodată sa aduca atingere existentei acelui drept. De vreme ce certificatul digital al UE pentru COVID-19 va fi solicitat, contrar recomandarilor europene de a nu discrimina persoanele care aleg sa nu se vaccineze, la orice loc de munca, e clar ca aceste persoane isi vor pierde cu totul dreptul la munca, fiind condamnate la un tratament inuman, degradant si discriminatoriu.

Deci, iata pentru ce au vot astazi cei doi senatori din Salaj, pe care va invitam absolut sa evitati pe viitor sa-i trimiteti sa va reprezinte “interesele”, pentru ca daca astazi sunt cei nevaccinati care risca sa fie discriminati, pe viitor daca nu ne opunem unor astfel de aberatii cu scuza pandemiei si cei vaccinati la un moment dat vor risca sa fie discriminati din alte motive. Suntem convinsi ca tratarea la timp a persoanelor cu Covid ne poate scoate din cosmarul acestui virus si a variantele sale care anul trecut nu erau, dar au aparut odata cu vaccinarea in masa.

De asemenea, va invitam ca in perspectiva votului din Camera Deputatilor sa sunati sau sa le scrieti deputatiilor, care sunt platiti din banii nostri, indiferent de situatia noastra de vaccinare:

– sa nu voteze proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie (PL-x 399/2017): http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…
– să nu voteze introducerea certificatului verde la nivel național (PL – x 393/2021): http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…;
– sa nu voteze aprobarea OG nr. 19/2021 prin care a bagat Guvernul loteria vacc, 100 lri/vacc si ca certificatul UE se poate folosi la nivel national (Pl-x: 486/2021) : http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…
– sa nu voteze introducerea certificatului verde ca sa poti sa mergi la munca (inregistrat la Senat sub nr. L454/2021 si respins de Senat la 27.10.2021): https://senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=L454&an_cls=2021
Pana la votul final in Camera Deputatilor, putem sa schimbam totul, trebuie numai sa facem cate ceva fiecare dintre noi, adica sa actionam sa le scriem cu cereri depuse la birourile lor si sai invitam ca pe langa aceste vaccinuri sa ia in considerare si tratamentele folosite in alte state si pe deplin ignorante ( la fel ca si Constitutia) de catre obraznicul si sfidatorul Arafat.
Senatorii de Salaj care au votat contrar Constitutiei Romaniei si a dreptului fundamental la munca. 2
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

1 COMENTARIU

  1. Bine ați început:”din punctul nostru de vedere”. Aceste certificat functioneaza in toată Europa de luni de zile și stim sa respectam regulile, dar romanii nu… Noi trebuie sa reinventam gaura la macaroana!!! Ne meritam soarta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.