Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Sibiu Triathlon Challenge a demonstrat încă o dată că sportul este o forță de unitate, aducând împreună oameni din diverse profesii și medii sociale, în timp ce promovează incluziunea persoanelor cu dizabilități.

Cea de-a doua ediție a acestei competiții, organizată de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, a adunat peste 360 de sportivi din întreaga țară, care s-au confruntat cu probele de înot, ciclism și alergare. Peisajul natural ales pentru acest eveniment a fost absolut spectaculos, cu locații precum Muzeul Astra, Grădina Zoologică și drumurile județene ce leagă Sibiul de Rășinari și Cisnădioara.

USR Salaj

“Suntem convinși că astfel de evenimente sportive completează perfect oferta pe care Consiliul Județean Sibiu o propune iubitorilor de activități în aer liber prin Programul Anii Drumeției. Aceste evenimente promovează un stil de viață sănătos și apropiat de natură, subliniind în același timp județul Sibiu ca destinație turistică. Felicitări organizatorilor și tuturor participanților, care în opinia mea, merită cu toții să fie pe podium, indiferent de rezultatele obținute!” a declarat Adrian BIBU, reprezentant al Consiliului Județean Sibiu.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii