Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Luni, 22 ianuarie a.c., un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Sălaj, a fost reținut de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

USR Salaj

Conform informațiilor obținute din anchetă, bărbatul ar fi abuzat sexual de victimă în perioada ianuarie – septembrie 2023, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia și de incapacitatea de a se apăra sau de a-și exprima voința.

Marți, 23 ianuarie a.c., suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Procurorul a formulat propunerea de arestare preventivă, iar Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Investigațiile în acest caz sunt în desfășurare, iar polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, având ca scop documentarea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii