Într-un live pe Facebook, luni, 20 noiembrie, senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că parlamentarii români urmează să fie convocați într-o ședință “pentru prima dată în istorie”, în care vor fi obligați să-și arate susținerea pentru Israel.

Ea mai susține că, la solicitarea deputatului Silviu Vexler, ședința ar urma să fie făcută în secret, fără participarea presei, unde ar urma să fie difuzate filme cu violențele făcute doar de Hamas, fără ca să se prezinte și crimele făcute de Israel împotriva palestinienilor.

De la începutul conflictului, cu scuza combaterii terorismului, Israelul a produs o adevărată curățire etnică în Gaza. Numărul civililor morți în Fâșia Gaza începând cu 7 octombrie a depășit 13.000, dintre care aproximativ 5.500 sunt copii. Potrivit autorităților din Fâșia Gaza, există peste 6.000 de persoane considerate dispărute în enclavă, deoarece nu au fost recuperate din dărâmăturile clădirilor bombardate. În urmă cu câteva zile, trupele israeliene au aruncat în aer clădirea parlamentului Hamas din Gaza, semn că intenția Israelului, “cea mai mare democrație din Orientul Mijlociu,” nu este de a combate doar terorismul, ci pur și simplu de a distruge poporul palestinian, pentru a face loc viitorilor coloni.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Evenimentul din Parlamentul României se va desfășura marți, de la ora 15:00, fără accesul presei. Ședința comună a fost propusă de deputatul Silviu Vexler, reprezentantul comunității evreiești din România. În cadrul ședinței va fi vizionat un film al Israel Defence Forces (IDF) (armata specializată în fake-uri și fals flag-uri), despre care deputatul Silviu Vexler a atras atenția că prezintă imagini sensibile. Probabil vor conține și imagini cu momentul în care un elicopter israelian a deschis focul împotriva tinerilor aflați la rave-ul din 7 octombrie…(vezi articolul din Haaretz). Rămâne de văzut dacă parlamentarii români vor fi șantajați politic să-și asume crimele Israelului sub pretextul combaterii terorismului sau vor susține soluția păcii.

https://www.haaretz.com/israel-news/2023-11-18/ty-article/.premium/israeli-security-establishment-hamas-likely-didnt-have-prior-knowledge-of-nova-festival/0000018b-e2ee-d168-a3ef-f7fe8ca20000

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii