Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Partidul Alternativa Dreaptă, în ascensiune în sondaje, a marcat cu solemnitate aniversarea a 83 de ani de la tragicul Masacru de la Treznea, un moment definitoriu pentru comunitatea noastră și o lecție veșnică despre consecințele conflictelor etnice și politice.

Gavril Lucian Gal, Președintele Alternativa Dreaptă Sălaj, a fost prezent alături de Adela Mîrza, Președintele Alternativa Dreaptă, Florin Câmpean, Coordonator Regional AD și membri AD Sălaj într-un gest de comemorare profundă.

USR Salaj

În satul Treznea, aproximativ 86de locuitori, majoritatea fiind români și evrei, au fost victimele unui act de violență nemilos comis de trupele maghiare, eveniment care a rămas o pată întunecată în istoria noastră locală.

Gavril Lucian Gal, liderul AD Sălaj, a subliniat importanța acestui moment, afirmând: *”Astăzi, onorăm memoria celor care au suferit în Masacrul de la Treznea. Această pagină întunecată a istoriei ne amintește de prețul plătit pentru păstrarea identității noastre. Partidul Alternativa Dreaptă își asumă angajamentul de a sprijini valorile naționale și de a respecta memoria acestor eroi anonimi.”

Prin intermediul unei declarații publicate pe pagina sa de Facebook, Gavril Lucian Gal a subliniat: *”Partidul Alternativa Dreaptă se angajează să sprijine valorile naționale și să respecte memoria celor care au suferit pentru păstrarea identității și suveranității patriei noastre. În 2024, vom juca un rol important în modelarea viitorului țării noastre prin implicare activă în procesul democratic.”*

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii