Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

La podcastul lui Turcescu de astăzi, am observat că jurnalistul cu pretenții, utilizează site-ul “Worldometer” ca sursă de încredere pentru a prezenta conceptul de “reducere a populației” drept “doar o teorie a conspirației”.

Amintiți-vă de perioada pandemiei, când, dacă intrai într-un bar pentru a lua micul dejun, la ecranele de pe televizoare se afișau contoare prin care mass-media globalistă ne speria de amploarea difuzării celui mai ucigaș virus, pentru care trebuiau să alerge după noi, ca să ne oblige să ne vaccinăm cu produse de la Big Pig Pharma, pe baza de “au spus specialiștii”. Ei bine, acele contoare cu numărul de infectați și morți inventați erau preluate de pe site-ul Worldometer. S-a ajuns într-atât încât acele date false au fost folosite chiar și de către factorii de decizie din diverse state pentru a impune lockdown-uri și apoi a forța populația să accepte acele vaccinuri sau să creadă că milioane de oameni s-au “imunizat”.

USR Salaj

Worldometer, în prezent, este deținută de o companie numită Dadax Llc, fondată în Delaware în 2002. Conform documentației disponibile la Departamentul de Stat din Delaware (și publicată de site-ul de informații corporative Open Corporates), președintele companiei din 2003 este antreprenorul italian Dario Pasqualino – persoana care a achiziționat domeniul Worldometer pe eBay între 2005 și 2006 – și a ocupat această funcție cel puțin până la 15 martie 2019. Pasqualino este un “mic întreprinzător” născut în Roma în 1971, care din 2019 conduce o activitate de “gestionare și vânzare de spații publicitare proprii” din Bologna, dar care primește corespondență și la Princeton (New Jersey) și la Greenwich (Connecticut).

Conform site-ului său web, Worldometer este “gestionată de o echipă de cercetători, dezvoltatori și voluntari”, dar nimeni, nici măcar televiziunea globalistă CNN, care a pus în discuție procesul de colectare a datelor de către aceștia(vezi aici), nu a reușit să identifice măcar un angajat care să declare public că lucrează pentru această companie. Nu există nicăieri o explicație publică despre cum funcționează algoritmul acestui site și cum se actualizează acele statistici, nici cine să-și asume responsabilitatea pentru datele eronate publicate.

Conform articolului de pe CNN, vizitatorii puteau raporta noi cifre și surse de date privind Covid-19 pe site, nefiind necesară furnizarea numelui sau a adresei de email. Acum vă puteți da seama de frauda la care am fost expuși de către presa mainstream și acele guverne care au preluat aceste date.

Revenind la podcastul lui Turcescu, jurnalistul voia ca publicul său să se uite la niște cifre pe care le-a prezentat ca fiind statistici în timp real cu ceea ce se întâmplă cu populația lumii, afirmând “după cum puteți vedea, (populația) a ajuns la 8 miliarde”. Pentru a da credibilitate afirmației, specifică și subunitățile pentru a oferi “scorul populației la zi”. Imediat după aceasta, el face publicitate la o carte, iar unul dintre invitați începe să spună “da, într-adevăr, suntem prea mulți”…

Credem că acum v-ați dat seama ce informație discutabilă sau, mai bine zis, ce fake vehiculează Turcescu prin podcastul său pe baza acestor date furnizate de Worldometer. Trebuie să fim foarte atenți la cei care induc ideea că am fi prea mulți, deoarece în viitor riscăm să fim eliminați pe criterii abuzive, pe motiv că am fi bolnavi, bătrâni sau pe alte aberații inventate de globaliști. În acest sens, vă sugerăm să vizionați sau să revizionați filmul “Produsul Verde” (Soylent Green), un exemplu de programare predictivă, adică acea formă subtilă de condiționare psihologică prin intermediul căreia publicul este familiarizat cu anumite idei pentru a fi puse în aplicare de către cei la care noi le cedăm puterea inclusiv prin vot și pe care ulterior o folosesc abuziv.

iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/KtTNhPm1_xg?si=bRGFmlrGTK7kT3p0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen>

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii