Pe rețelele de socializare s-a răspândit vestea că pe Munții Meseș și-au făcut apariția urșii, iar acest lucru ne bucură foarte mult, semn că ecosistemul prosperă, in ciuda faptului că tot mai mulți “smecheri” își construiesc casele direct în pădurea Muntelui si erodeaza acest ecosistem. Din pacate autoritățile județene și locale nu fac nimic pentru a limita distrugerea în ceea ce a mai rămas din pădurile Meseșului.

Prezența urșilor în această zonă adaugă, fără îndoială, un farmec sălbatic locului, însă există încă o problemă notabilă: lipsa autostrăzii de care să se bucuram si noi și urșii de pe Meseș…

Acum, “vânătorul” Bode, fost ministru al Transporturilor, mereu în căutare de evenimente în care să-și facă apariția precum rozătoarele, numit șef de campanie la PNL probabil dupa cel l-a susținut public pe Florin Cîțu, acum pus sub urmărire penală de DNA, se poate lăuda cu realizările în materie de fauna locală, adica de plantat “ursuleții politici” prin instituțiile locale și județene, ca de autostrada si tunel nici vorba.

Având în vedere că anul viitor sunt alegeri foarte importante pentru noi toți (tare am vrea să-i facem pe toți să înțeleagă cât de importante sunt), este esențial să ne amintim că fiecare vot contează, chiar și atunci când circulăm pe Meseș în lipsa unei autostrăzi. Așa că să nu ne lăsăm “mâncați” de urși sau de promisiunile unor politicieni de tip Bode, căci e important ca pe viitor nimeni să nu mai îndrăznească să ne încalce drepturile fundamentale de Paști sau de Crăciun sau să abuze de consensul nostru “informat”

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii