Acest conținut este doar pentru Abonați

Alege planul care ți se potrivște: Gratuit, Lunar sau Anual.
Beneficiază de toate funcțiile portalului TransilvaniaTV.ro

În perioada 28 iunie – 2 iulie, orașul Timișoara se transformă într-un adevărat templu al muzicii, în cadrul celei de-a XI-a ediții a festivalului JAZZx. Evenimentul va oferi publicului o experiență muzicală inedită, explorând o gamă variată de stiluri, de la jazz modern și fusion, până la soul.

JAZZx nu este doar un simplu festival muzical, ci și un simbol al orașului Timișoara și al valorilor sale culturale. Ca parte a Programului Național “Timișoara-Capitală Europeană a Culturii”, evenimentul contribuie la promovarea multiculturalismului și la consolidarea energiei vibrante a acestui oraș. Prin reabilitarea valorii acțiunilor culturale accesibile, festivalul subliniază importanța culturii într-o comunitate sănătoasă și pune accentul pe calitatea artistică.

JAZZx este organizat de Muzeul Național al Banatului și produs de Centrul Cultural PLAI, având sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș. Echipa dedicată a creat un program divers și captivant, aducând artiști talentați și pasionați în fața publicului entuziast.

Evenimentul nu este doar o oportunitate de a asculta muzică de calitate, ci și un prilej de a explora și de a trăi spiritul cultural al Timișoarei. Concertele și evenimentele speciale din cadrul festivalului vor oferi o experiență memorabilă și vor consolida statutul orașului ca destinație culturală de primă clasă.

Astfel, în perioada festivalului JAZZx, Timișoara devine cu adevărat capitala muzicii și a multiculturalismului, un loc unde pasiunea și armonia se îmbină într-un spectacol inegalabil. Iubitorii de muzică și cultura vor avea ocazia de a trăi momente magice și de a crea amintiri de neuitat în atmosfera vibrantă a festivalului.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii
𝐈𝐚𝐭𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥:
𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞
20:00 – Acetobă feat. Arcuș
21:00 – Mammal Hands
22:30 – Thundercat
𝐉𝐨𝐢, 𝟐𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞
20:00 – Andrei Petrache Trio
21:00 – Mörk
22:30 – BEN L’Oncle Soul
Nocturnal Jams / Cazarma U
23:45 – Psihodrom
𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟑𝟎 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞
20:00 – VanDerCris
21:00 – Tigran Hamasyan
22:30 – Shakti
Nocturnal Jams / Cazarma U
23:45- A-C Leonte & The Bash
𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞
20:00 – Luiza Zan Quintet
21:00 – The Comet is Coming
22:30 – Ezra Collective
Nocturnal Jams / Cazarma U
23:45 Soccer96
𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝟐 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞
20:00 – Blue Noise
21:00 – Bilal
22:30 – Ibeyi
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii