Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Poliția din Sălaj a demarat o operațiune amplă pentru combaterea contrafacerilor în zona orașului Jibou și a localităților înconjurătoare. În cadrul acestei acțiuni, peste 230 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și dispozitive electronice, susceptibile de a fi contrafăcute, au fost indisponibilizate de către polițiști.

Sâmbătă, 16 martie, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat controale la 67 de societăți comerciale, descoperind nereguli în ceea ce privește respectarea legislației în domeniu. Ca urmare a constatărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 42.000 de lei, și au fost confiscate 1.337 lei în numerar nefiscalizat.

USR Salaj

În timpul inspecțiilor, într-unul dintre magazinele controlate, polițiștii au găsit articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și dispozitive electronice ce purtau însemnele unor mărci consacrate. Acestea au fost confiscate, totalizând 232 de piese, cu o valoare totală de 27.170 lei.

Investigațiile continuă în cadrul unui dosar penal, în care se cercetează infracțiunea de punere în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. Poliția subliniază importanța combaterii contrafacerilor și asigură cetățenii că va continua să monitorizeze și să intervină în astfel de cazuri.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii