Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Dorința oricărui român ar trebui să fie aceea a reintegrării României, atât cât se mai poate, dar aceasta nu este și cea a lui “brother” Marcel. În urma interviului acordat de Putin jurnalistului Tucker Carlson, conform unui titlu temebel de pe site-ul România TV, se spune că Ciolacu ar fi “șters pe jos” cu țarul de la Kremlin. Evident că aceasta nu ne impresionează, dat fiind că titlul este izvorât din mintea redusă a unei jurnaliste, care nu înțelege corect raportul de forțe dintre un nimeni de la București și unul dintre cei mai puternici oameni de pe planetă, de care depinde în prezent pacea lumii și viața a milioane de oameni.

Însă, ceea ce este mai supărător este faptul că actualul premier nu își dorește reintegrarea României, ba mai mult, închide ușa în mod nediplomatic pentru o imensă piață de desfacere precum este Rusia, doar pentru a fi pe placul birocratilor de la Bruxelles si a licuriciului american care ne folosește fără scrupule în propriile sale interese, chiar cu riscul de a ne implica într-un război nedorit cu rușii. Conform site-ul citat care a uitat sa citeze site-ul News.ro de unde a preluat urmatoarea declaratie pe baza căruia a facut acel titlu halucinant premierul Marcel ar fi declarat : “Înțeleg manipularea pe care o face dictatorul Vladimir Putin. România, când a aderat la Uniunea Europeană, a încheiat acorduri, fiindcă a fost obligată ca toate țările membre ale Uniunii Europene să încheie acorduri privind suveranitatea teritorială și granițele fiecărui stat. De aceea, câteodată mai mă supără când aud, mai ales când vin alegerile, acea poveste cu ungurii sau maghiarii care vin și ne fură Ardealul”.

USR Salaj

Din aceste cuvinte se poate vedea cât de nediplomatic este posibilul candidat la președinția României din partea PSD, dar mai ales cât de departe este de aspirațiile firești ale românilor de a recupera teritoriile pierdute, de la un stat artificial creat nu de Putin, nici de Rusia, ci de acea monstruozitate numită URSS, inspiratoarea actualei Uniuni Europene, pentru care “fratele” Marcel pune interesul acesteia mai presus decât cel al României.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii