Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

La un articol din presa locala cu privire la (re)deschiderea cinematografului “Scala” din Zalau, am facut un comentariu asa intr-o doara cu privire la cine a castigat examenul la concursul pentru ocuparea postului, cunoscand foarte bine metehnele societatii romanesti. La scurt timp m-am trezit in privat pe facebook cu cineva care mi-a scris ca “fiul unei functionare din primarie, dar nu stie precis si m-a intrebat daca si eu am participat la concurs, scriindu-mi in aceeasi conversatie pe facebook ca “subiectele s-au schimbat chiar inainte de examen” si ca ar fi participat aproximativ 30 de persoane. Astfel ca m-am gandit sa mai caute si alte persoane care au participat la concursul respectiv apeland la grupurile de facebook din oras ca sa am o confirmare mai larga daca intr-adevar au fost schimbate examenele in aceeasi zi. Intre timp l-am solicitat si pe domunul primar Ionel Ciunt cu privire la acest subiect, iar dumnealui si-a exprimat necredinta in ce priveste aceasta situatie afirmand ca o sa verifice. In schimb pe facebook, in special pe grupul Agora Zalau au aparut tot felul de comentarii, de unde se deduce convingerea “că în toate instituțiile sunt doar neamurile lor”, “ca posturile sunt cu dedicatie” , ca desi posturile sunt ocupate “deja cei care care le-au ocupat primesc salar de mai bine de un an fara sa funcționeze cinematograful”.

Aici trebuie sa va spun ca administratorul grupului a intervenit cu un comentariu din care se deduce ca o persoana a raportat postarea mea de mai multe ori, ca ulterior sa constatam ca persoana respectiva abia ca terminase facultatea si deja avea vechime in primarie…Nu-i asa, cand nu vor sa angajeze in primarie din sursele rudelor lor se invoca vechimea. Surpriza a fost si mai mare sa constam ca proaspatul licentiat la UBB care ne reporta de zori postarea pentru ca sa fie stearsa o are si pe mamica functionara la primarie…Acum chiar daca lucrurile se potrivesc totusi e mai bine sa parcurgem si instrumentele mai oficiale de a vedea cum au decrus lucrurile, asa ca am decis sa merg la primarie la faimoasa camera 4 sa ne arate unde s-au publicat rezultatele de la concurs. Initial am fost trimis sa ma uit pe avizerul Primariei, cum nu am gasit nimic legat de acest concurs am solicitat ca in timp ce m-am interescat si cu purtatorul de cuvant al primariei sa imi se arate pe site-ul primariei, dar nici aici nu am gasit nimic despre acest subiect. M-am interesectat si cu viceprimarul Balajel la care trebuie sa-i dau un purcel ca l-am botezat Birjac (Birjac fiind purtatorul) si impreuna cu el m-am lamurit pe holul Primarei ca nu exista pe site publicat, desi el insista ca da. Intre timp nevasta popii, de la camera 4, imi spune ca daca au fost publicate pe site, dar ca dupa un timp vin retrase, atunci dupa ce m-au mai trimis la avizer. Adica au mai mult loc pe avizer si nu sunt in stare sa lase mai mult timp pe site unde ar fi si normal ca cel putin un an de zile informatia sa poata fi gasita si aceasta de oricine.

USR Salaj

PNL-ul local de rea credinta de fiecare data reproseaza primarului ca da mai multi bani pe functionarea Primarei, decat pe dezvoltarea orasului, desi asta legea facuta de eterna alianta pnl-psd…ori transparenta face parte din functionarea primariei si cel mai eficent mod este acela de a afisa si lasa tot pe site-ul Primariei nu sa ma pui sa iti fac solcitari pe legea 544 ca sa le dau lucru la fetele, pardon doamnele de la camaruta 4.

Acum eu va invit din nou pe cei care ati participat sa ne contactati si sa ne spuneti daca intre-adevar asa stau lucrurile ca vi s-au schimbat sau nu subiectele in ziua examenului. Daca vreti ca lucrurile sa se schimbe trebuie sa aveti o stare de revolta fata de eventuale situatii de acest tip. Noi nu publicam anunturile Primariei ca sa nu putem sa nu publicam ceva de care lumea trebuie sa stie, asa ca va invitam sa actionati. Noi vom continua sa solicitam si numele celor din comisie si punctajul la raspunsuri, intre timp il lasam pe domnul Ciunt sa se bucure de prezenta domnului Ciolacu si altor politici la inagurarea de azi vineri 13 la cinematograful Scala, sa fie cu noroc si asa am asteptat ani de zile sa avem si noi un cinematograf decent in oras.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii